MaksmineOsta kohe, maksa hiljem. Alates 75 € ostust 3 makset või maksa järgmine kuu alates 30 € ostust | |
TransportTarne DPD, Omniva, SmartPost pakiautomaati | |
SoodustusedOstes 60 € eest on tarne tasuta | |
Harilik kadakas on üks Eesti igihaljaid okaspõõsaid.
Et kadakamarjad sisaldavad rohkesti eeterõlisid, glükosiide, park- ja mõruaineid, siis on peetud neid ammustest aegadest headeks maitse- ja ravimtaimedeks.
Kadakamarju kasutatakse uluki-, linnu-, sea- ja jäneseliha, hapukapsa, pasteedi, marinaadide,
täidisete, vorstide, kapsatoitude ja puljongi maitsestamiseks. Enne kasutamist tasub marjad uhmris purustada.
Kadakaõli valmistamine:
Purusta uhmris 20 kuivatatud kadakamarja.
Vala peale 120ml oliiviõli ja lase 2 nädalat tõmmata.
Kurna tumedasse, steriilsesse pudelisse.
Masseeri õliga valutavaid liigeseid.
Saab valmistada teed:
Purusta 1 tl kadakamarju. Vala üle 1 klaasi keeva veega.
Lase kuni 10 minutit tõmmata ja kurna.
Kasulikud omadused
Raseduse ajal ja neeruprobleemide korral konsulteeri arstiga.
Kui oled allergiline (võib sisaldada allergeene).
Säilitamistingimused:
Hoida kuivas ja hästi ventileeritud ruumis.
Hoida lastele kättesamatus ja märkamatus kohas.
Koostisosad: kadakamari (Juniperi communis fructus)
Kogus: 50 g / 1 pakk või 100 g / 1 pakk
|